Cartier de 35 mil. euro la Iasi

Postat la 31 ianuarie 2008 1 afişăre

RED Management va investi 35 de milioane de euro in ansamblul rezidential Arena Residential care va fi construit in cartierul Tatarasi din Iasi, a anuntat compania imobiliara DTZ Echinox. Arena Residential va cuprinde sapte blocuri si va avea in total 336 de apartamente.

Dezvoltarea complexului rezidential se va face in doua faze. Prima parte a proiectului, formata din trei blocuri, se va da in folosinta in primul trimestru al anului viitor, in timp ce intreg ansamblul se va finaliza in termen de un an de la predarea primelor trei tronsoane.

Cele sapte blocuri vor avea cate 10 etaje, iar apartamentele vor avea intre una si patru camere. Proiectul va pune la dispozitia locatarilor 295 de locuri de parcare - 170 subterane, 125 supraterane si, in plus, 14 locuri pentru vizitatori.

Spatiul interior descris de cele 7 constructii va fi amenajat cu spatii verzi, alei pavate, loc de joaca pentru copii si teren de sport. La parterul fiecarui bloc sunt prevazute spatii comerciale si de servicii: banca, farmacie, cabinet medical, cabinet stomatologic, cafenea etc. In incinta complexului rezidential se va deschide si un supermarket afiliat unui lant international.

In dotarea standard a fiecarui apartament sunt incluse mobilierul de bucatarie Mobexpert, echipamentele electrocasnice, pre-echiparea pentru aer conditionat si un spatiu dedicat spalarii rufelor, gata echipat cu masina de spalat si uscat.

Compania RED Management, dezvoltatorul proiectului Arena, este prezenta in Romania de la inceputul anului 2006 si s-a concentrat pe dezvoltari in cele mai importante orase de provincie - Iasi, Arad, Constanta, Baia Mare si Braila. Dezvoltatorul a fost infiintat de doua importante fonduri de investitii: GED Group (Spania) si Warburg Pincus (SUA).

"Avem patru proiecte in Iasi si vedem orasul ca o parte semnificativa a strategiei noastre de dezvoltare", a declarat Andrew Stear, Managing Partner al companiei. Alte doua proiecte ale RED - unul de birouri si un alt ansamblu rezidential - se afla in prezent in faza de planificare-proiectare.

Proiectul de arhitectura al ansamblului Arena Residential este realizat de studioul de proiectare Penta Stil Studio, managementul proiectului este asigurat de Tecton International, iar solutiile de design si mobilier sunt oferite de Mobexpert.

Compania internationala DTZ Echinox a fost desemnata agent exclusiv al proiectului Arena Residential. Totodata, DTZ Echinox anunta deschiderea unui birou regional la Iasi, care va gestiona activitatile companiei in zona de est a tarii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cartier-de-35-mil-euro-la-iasi-2358401
2358401
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.