Carrefour a deschis un depozit in judetul Hunedoara

Postat la 31 august 2009 795 afişări

Carrefour Romania a deschis al doilea depozit al retelei, la 20 de km de Deva, in localitatea Bacia, pentru a imbunatati canalele de distributie din zona Transilvaniei, Banatului si Olteniei, se arata intr-un comunicat al companiei.

„Scopul urmarit in cazul noului centru logistic de la Deva este de a creste progresiv activitatea depozitului in urmatorii ani si de a gasi si alti parteneri, deoarece pozitia in centrul Transilvaniei si potentialul deosebit al zonei permit dezvoltarea in conditii excelente a tuturor activitatilor logistice”, a declarat Dan Mocranschi, director logistica al Carrefour Romania.

Depozitul din judetul Hunedoara are o suprafata de 20.000 mp si cuprinde spatii de depozitare, parcare, rampe de descarcare, vestiare si sala de mese. Din aceasta suprafata, 2.450 mp sunt dedicati depozitarii fructelor si legumelor, 1.500 mp sunt destinati spatiilor administrative, restul suprafetei fiind utilizata pentru depozitare si livrarea produselor de larg consum si non-alimentare.

Acest depozit va deservi toate hypermarketurile si supermarketurile retailerului din zona Transilvaniei. Operatiunile logistice sunt efectuate de DHL Delamode Romania.

Retailerul francez mai are un depozit pe teritoriul Romaniei, in parcul logistic Cefin, pe o suprafata de 45.000 mp.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
depozit,
carrefour,
canale,
distributie
/actualitate/afaceri/carrefour-a-deschis-un-depozit-in-judetul-hunedoara-4827966
4827966
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.