Caroli si-a luat un manager de la Red Bull

Postat la 05 octombrie 2009 21 afişări

Adrian Vlaicu a preluat functia de National Key Account Manager in cadrul companiei Caroli Foods, dupa ce anterior a ocupat aceeasi pozitie in cadrul Red Bull, potrivit unui comunicat de presa.

Adrian Vlaicu are o experienta de 12 ani in vanzari in cadrul unor companii precum Red Bull, Intersnack, Star Foods, BDG si Imprest. El va fi responsabil cu coordonarea activitatii de vanzari si cu implementarea politicii comerciale in relatia cu toate conturile locale si internationale.

Caroli Foods este al doilea jucator de pe piata mezelurilor din Romania. Grupul detine doua fabrici in Pitesi si numara 1.300 de angajati. Compania a inregistrat in prima jumatate a anului afaceri de 29 milioane euro si un profit operational de 1 milion euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Caroli,
Red Bull,
Adrian Vlaicu
/actualitate/afaceri/caroli-si-a-luat-un-manager-de-la-red-bull-4962116
4962116
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.