Caroli Foods ridica o noua platforma logistica

Postat la 27 martie 2008 18 afişări

Caroli Foods a inceput lucrarile de constructie a unei noi platforme, plasata in vecinatatea spatiilor de productie ale fabricii din Pitesti. Pentru noua platforma este necesara o investitie de circa 5 milioane de euro in cladiri si echipamente si va fi operationala pana la sfarsitul anului.

Platforma va asigura un rulaj zilnic de 80-130 tone de marfa, la un nivel al stocurilor de 250-300 tone. In ceea ce priveste nivelul de productivitate al procesarii comenzilor, obiectivul pentru noua platforma este de 1 tona/om/ora, similar celui din industria carnii in Europa de Vest.

“Prin introducerea noii platforme vom putea pregati cu mai multa precizie comenzile catre clienti, vom scurta timpii de livrare, vom face un mai bun management al stocurilor. Nu in ultimul rand, prin noua investitie am avut in vedere posibilitatea dublarii in volum a afacerii intr-o perioada de pana la 4 ani”, a declarat Haluk Akdemir, CEO Caroli Foods.

Platforma logistica va fi construita pe o suprafata de aproximativ 3.000 mp si va oferi posibilitatea unei capacitati mari de depozitare dezvoltata pe verticala si a unei bune utilizari a spatiului, fiind necesar pentru operare un personal cu pana la 20% mai redus in raport cu varianta conventionala.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Caroli,
logistica
/actualitate/afaceri/caroli-foods-ridica-o-noua-platforma-logistica-2492010
2492010
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.