Caroli Foods Group l-a numit CEO pe Khaled El Solh

Autor: Ioana Mihai Postat la 10 octombrie 2011 401 afişări

Khaled El Solh a fost numit CEO al Caroli Foods Group, fiind membru al board-ului companiei din 2010. Are peste 11 ani de activitate în cadrul echipei de management Caroli Foods Group, ocupând poziţii în mai multe divizii-cheie ale companiei.

Haluk Akdemir - care a condus compania în perioada 2007-2011, perioadă care a marcat semnarea fuziunii cu Campofrio Group la nivel local şi consolidarea poziţiei pe piaţa româneasca - este membru al consiliului director in companie şi va continua să fie implicat în deciziile de business ale grupului.

"În cei 11 ani petrecuţi în Caroli Foods Group am fost implicat în multe evenimente marcante ale companiei noastre care au dus la obţinerea unei poziţii strategice pe piaţa din România. Am văzut Caroli Foods Group crescând şi transformându-se într-o companie sănătoasă prin investiţia în tehnologie de producţie state-of-the art, prin strategiile de marketing şi vânzări inovatoare, prin fuziuni şi achiziţii", declara Khaled El Solh, CEO Caroli Foods Group.

Board-ul grupului este compus din Talal El Solh - reprezentantul familiei El Solh, Robert Sharpe, Haluk Akdemir şi Eric Debarnot.

Licenţiat în Business Marketing, Khaled El Solh, de 37 de ani, are experienţă în marketing, publicitate şi business development, fiind director executiv de vânzări, marketing şi logistică în perioada 2000-20008 şi director executiv R&D şi business development în perioada 2008-2010. Începând cu anul 2010, Khaled El Solh a fost numit Membru al Board-ului Joint Venture Caroli Foods Group. Khaled El Solh locuieşte in România din anul 2000, împreună cu familia.

Grupul Caroli Foods a devenit liderul pieţei de mezeluri proaspete din România prin fuziunea pe plan local cu Campofrio Food Group, liderul pieţei de produse procesate din carne din Europa. În prezent, grupul deţine un portofoliu format din brandurile Campofrio, Caroli, Maestro, Sissi, Gourmet şi Primo.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
caroli,
khaled el sohl,
ceo,
management
/actualitate/afaceri/caroli-foods-group-l-a-numit-ceo-pe-khaled-el-solh-8851792
8851792
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.