Care sunt marcile auto care s-au depreciat cel mai putin in ultimii doi ani

Postat la 16 martie 2011 83 afişări

Imediat dupa cumparare, un autovehicul incepe un proces de depreciere. Nu toate masinile rulate de pe piata romaneasca se devalorizeaza insa la fel de rapid.

O masina noua pierde din valoare chiar si 20% in numai 12 luni de la data achizitiei, spun specialistii din piata auto. In acelasi timp, "una second-hand pierde 10-15%. Ulterior, deprecierea anuala ar trebui sa se situeze pentru urmatorii trei-cinci ani in zona 6-10% pe an pentru un vehicul second-hand", a declarat pentru gandul Bogdan Vulcan, program manager al portalului auto.ro. Puterea de cumparare tot mai scazuta a romanilor si cresterea costurilor de inscriere in circulatie a unei masini vechi a generat un recul de proportii pe piata auto second-hand. Astfel, in februarie inmatricularile de autoturisme rulate au coborat sub pragul de 10.000 de unitati, de circa patru ori mai putin decat in decembrie 2010.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
valoare,
masini,
devalorizare,
depreciere
/actualitate/afaceri/care-sunt-marcile-auto-care-s-au-depreciat-cel-mai-putin-in-ultimii-doi-ani-8064883
8064883
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.