Care crede una dintre cele mai puternice femei din IT-ul românesc că e resursa nepreţuită într-o companie

Postat la 03 iunie 2023 243 afişări

Care crede una dintre cele mai puternice femei din IT-ul românesc că e resursa nepreţuită într-o companie

Cifră de afaceri (2022): 0,72 mil. euro / Număr de angajaţi: 40


Executiv în industria hi-tech, Carmen Sebe, CEO, SeedBlink are o vastă experienţă internaţională operaţională şi de conducere la nivel înalt. Ea a supravegheat dezvoltarea companiilor din etapele lor incipiente – până la realizarea de sute de milioane de euro în tranzacţii online la nivel mondial – până la eventuala lor ieşire strategică (de exemplu, a condus Gecad ePayments şi Avangate la exiturile de succes). Este implicată intens în lumea antreprenorială ca investitor, consilier şi îndrumător, lucrând cu startupuri tehnologice.

„Eu am construit companii de tehnologie. De la unu, doi oameni la sute de oameni. Din fericire pentru mine, au avut succes, dar nu nevoia de succes este motivaţia, ci construcţia în sine. Oamenii pe care îi atragi în proiectele respective şi care apoi creează o echipă şi o cultură organizaţională, compania care creşte şi îşi creează propriul ecosistem, tineri care cresc profesional şi devin superexperţi în domeniul lor – acestea sunt de nepreţuit după părerea mea.”

Profilul lui Carmen Sebe a fost inclus în ediţia din acest an a anuarului 100 Cele mai puternice femei din business.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.