Capitala intra in sarbatoare pentru noua zile

Postat la 11 septembrie 2009 12 afişări

Carnavalul copiilor, spectacole de teatru, concertul artistilor Angela Gheorghiu si Vlad Mirita, Noaptea Alba a Muzeelor, o parada a tramvaielor, bataia cu flori "la Sosea" si expozitii sunt cateva dintre evenimentele organizate la aniversarea a 550 de ani de atestare a Bucurestiului.

Manifestarile de Zilele Bucurestiului vor incepe sambata, la ora 10.00, cu Carnavalul Copiilor, in Parcul Herastrau, si se vor desfasura in fiecare zi a saptamanii viitoare, pana la orele 16.00.

Sambata seara, in Piata Constitutiei, la ora 20:30, va fi organizat spectacolul care va prezenta, "in termeni metaforici, geneza Bucurestiului", evenimentul fiind organizat in colaborare cu ARCUB.

Click aici pentru a citi mai multe despre evenimentele care vor avea loc cu ocazie Zilelor Bucurestiului.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/capitala-intra-in-sarbatoare-pentru-noua-zile-4884225
4884225
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.