Cand si cum se vinde o afacere?

Postat la 06 octombrie 2009 15 afişări

In 2005 incepuse vremea deciziilor esentiale pentru antreprenori precum Florin Andronescu (foto). Firmele carora le-au dat nume si carora le-au facut loc pe piata incepusera sa se coaca, iar ei, fondatorii, trebuie sa le croiasca un viitor.

Optiunea nr. 1, pentru cei mai multi, este vanzarea. Dar cui sa vinzi? Fondurile de investitii se gandesc la exit inca dinainte de semnarea tranzactiei. Investitorii strategici sunt mai rari si mai pretentiosi. Și cand sa vinzi? Acum, la anul, peste doi ani? Sunt antreprenori care cred ca, fiind rabdatori, vor gasi un investitor mai bun sau vor obtine un pret mai mare. Intrebarea e daca nu vor regreta. Dar, oricum, in primul rand, conteaza sa ai cui sa vinzi. De aici incepe totul. Indiferent daca ai construit firma special pentru a o "marita" sau daca te afli in fata unei oferte de nerefuzat.

Click aici pentru a citi materialul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afacere,
vanzari,
Florin Andronescu,
firme,
fondator
/actualitate/afaceri/cand-si-cum-se-vinde-o-afacere-4962393
4962393
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.