Campofrio a platit 12,3 mil. euro pentru aproape jumatate din Caroli Foods Group

Postat la 06 aprilie 2010 56 afişări

Gigantul spaniol Campofrio Food Group a oferit 12,3 milioane de euro si controlul actiunilor filialei locale Tabco-Campofrio pentru a putea detine pachetul de 49% din actiunile companiei Caroli Foods Group, joint-venture format impreuna cu producatorul local de mezeluri Caroli, potrivit informatiilor remise Comisiei de Valori Mobiliare din Madrid de Campofrio.

Suma este conditionata insa de ajustari finale de pret, potrivit aceleiasi surse. Imediat dupa semnarea acordului dintre Campofrio si Caroli, cele doua companii au anuntat ca gigantul spaniol a achizitionat un pachet de actiuni in numerar pentru a detine participatia de 49% in cadrul noului joint-venture, dar nu au dezvaluit nici valoarea si nici volumul acestuia.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Campofrio,
tranzactie,
Caroli Foods Group
/actualitate/afaceri/campofrio-a-platit-12-3-mil-euro-pentru-aproape-jumatate-din-caroli-foods-group-5822812
5822812
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.