BUSINESS Magazin, premiata

Postat la 07 decembrie 2007 1 afişăre

Revista BUSINESS Magazin a fost premiata, alaturi de agentia de presa Mediafax si de Ziarul Financiar, la Gala Business Superbrands, desfasurata saptamana trecuta la Bucuresti.

Au fost premiate in cadrul galei un numar de 46 de branduri din Romania, selectionate din 2.300 de branduri romanesti si internationale, conform unor criterii ca reputatia pe piata, calitatea produselor, increderea clientilor si capacitatea de diferentiere pe piata.

Procesul de evaluare a brandurilor a inceput in martie cu ajutorul companiei Nielsen, partener pentru Romania al programului Business Superbrands, si a fost realizat de un juriu format din 24 de membri reprezentativi pentru mediul de afaceri romanesc. Organizatia Superbrands a fost infiintata in Marea Britanie in 1995 si are activitate in 81 de tari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business magazin
/actualitate/afaceri/business-magazin-premiata-1078561
1078561
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.