Boagiu: Semnam contractele colective de munca doar daca liderii sindicali nu au afaceri cu CFR

Postat la 23 martie 2011 8 afişări

Ministerul Transporturilor conditioneaza derularea negocierilor privind contractele colective de munca dar si semnarea acestora de asumarea responsabilitatii de catre toate partile implicate in negocieri, in special din partea liderilor sindicali.

"Procesul de degradare continua a sistemului feroviar romanesc din ultimii zece ani i-a avut ca actori de prim-plan si pe liderii de sindicate, care ori au tacut complice la actiunile de devalizare a caii ferate, ori chiar au participat activ la asemenea actiuni", a declarat, intr-un comunicat de presa, Anca Boagiu, ministrul Transporturilor. Ea a precizat ca, in cazul in care se dovedeste ca liderii sindicali deruleaza afaceri cu oricare dintre companiile de cale ferata, ministerul nu le va mai recunoaste "statutul de reprezentanti ai intereselor salariatilor". Acum o saptamana, sindicatele din industria feroviara au organizat o greva de avertisment de doua ore, la nivel national, pentru ca pana la acea data nu se semnasera contractele colective de munca.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/boagiu-semnam-contractele-colective-de-munca-doar-daca-liderii-sindicali-nu-au-afaceri-cu-cfr-8088077
8088077
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.