Birourile de la Sun Plaza, anuntate spre finalizare in vara lui 2010

Postat la 17 decembrie 2009 39 afişări

Sun Offices – spatiile de birouri din cadrul Sun Plaza Shopping Center - urmeaza sa fie finalizate in 2010, termenul estimat fiind vara anului viitor, la cateva luni dupa deschiderea Sun Plaza din februarie 2010. Inchirierea spatiului a inceput deja si se realizeaza exclusiv de catre compania CBRE Eurisko

"Spatiile de birouri Sun Offices reprezinta un proiect unic, fiind prima cladire de birouri din Romania construita deasupra unui centru comercial", a declarat Friedrich Wachernig, managing director si Membru in Board-ul Sparkassen Immobilien AG, investitorul Sun Plaza.

Cladirea de birouri va fi compusa din trei etaje cu o suprafata inchiriabila de 9.800 de metri patrati. Intreg spatiul poate gazdui intre 700 si 1000 de persoane, in functie de conceptul de compartimentare al fiecarui chirias.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/birourile-de-la-sun-plaza-anuntate-spre-finalizare-in-vara-lui-2010-5187134
5187134
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.