Billa deschide un supermarket in River Plaza din Ramnicu Valcea

Postat la 16 martie 2010 75 afişări

Billa va deschide un supermarket in mall-ul River Plaza din Ramnicu Valcea, aflat in proprietatea Sonae Sierra, unul din cei mai mari proprietari, administratori si dezvoltatori de centre comerciale din Europa.

Sonae Sierra si BILLA au semnat un contract de inchiriere pentru o suprafata de 1.125 metri patrati. "Sonae Sierra cauta in permanenta solutii de imbunatatire si diversificare a ofertei sale printr-o abordare proactiva a potentialilor chiriasi si prin administrarea zilnica si atenta a centrului comercial River Plaza" a declarat, intr-un comunicat de presa, Vitor Nogueira, managing director property pentru Germania, Grecia şi Romania.

River Plaza, singurul mall din oras, are o suprafata totala inchiriabila de 11.950 metri patrati, 90 de magazine si a inregistrat in 2009 peste 2.5 milioane de vizitatori.

Sonae Sierra mai are in plan dezvoltarea a trei centre comerciale in Romania, unul in Craiova, unul in Ploiesti si unul in Bucuresti, cel mai avansat in acest moment fiind cel din Craiova, unde a inceput semnarea contractelor finale de inchiriere.

Click aici pentru a citi mai multe despre planurile Sonae Sierra in Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Sonae Sierra,
River Plaza,
Billa
/actualitate/afaceri/billa-deschide-un-supermarket-in-river-plaza-din-ramnicu-valcea-5749548
5749548
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.