Bianca Presada: Provocările zilnice, cărămizi în dezvoltarea personală

Postat la 07 noiembrie 2022 112 afişări

Bianca Presada: Provocările zilnice, cărămizi în dezvoltarea personală

Vârstă: 30 de ani

Funcţie: Trade Marketing Director

Companie: Coca-Cola HBC România

Cifră de afaceri (2021): 2,76 mld. lei

Număr de angajaţi: 1.470

Număr de colegi aflaţi în subordine: >40

Experienţă: S-a alăturat echipei Coca-Cola HBC în 2015, în rolul de intern. De atunci a schimbat mai multe funcţii: Trade Marketing Coordinator, Brand Marketing Coordinator Non-Carbonated Drinks, Brand Marketing Coordinator My Coke, Sparkling Shopper Marketing Manager, Portfolio Integration Manager.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Reţeta ideală este un mix din cele două. Talentul fără ambiţie pare uşor de irosit, pe când ambiţia fără talent te poate purta până la un anumit punct spre succes. Din acest motiv, consider că primul pas spre succes este ambiţia, care construieşte pe talentul înnăscut sau perfecţionarea lui.

În ce loc te simţi cea mai fericită?

Vorba „călătorului îi şade bine cu drumul” mi se potriveşte mănuşă. Călătoriile mă fac cu adevărat fericită, explorând diverse locuri şi culturi sau cunoscând oameni noi. De aceea fiecare loc aduce un plus de fericire în viaţa mea.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Cu siguranţă punctul în care am ajuns în carieră e cea mai mare realizare până în prezent. Am dedicat timp şi am pus pasiune în tot ce am făcut pentru a creşte în interiorul echipei Coca-Cola HBC,  dar şi împreună cu echipa mea, însumând reuşitele pe care le-am atins pas cu pas în ultimii ani.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Probabil că 8 este un rating care defineşte tot ce am trăit până acum. Sunt un om ambiţios, perfecţionist, dar recunoscător pentru tot ce mi se întâmplă. Cu toate acestea, încă sunt unele lucruri pe care mi le doresc pentru un rating desăvârşit (10).

Cine este mentorul tău?

Pentru fiecare pas în carieră am avut un mentor dedicat. În prezent, i-aş menţiona pe Mihaela Hoffman (Coffee&Premium Spirits Business Director) şi Cristian Munteanu (Commercial Excellence Director). Cunoştinţele lor se completează şi obţin perspective noi, la care pot aplica propria mea viziune.

Ce te motivează?

Întotdeauna mi-am găsit motivaţia învăţând lucruri noi. Provocările de zi cu zi sunt un prilej bun pentru învăţare şi dezvoltarea mea. De-a lungul timpului am avut parte de oameni ce mi-au fost alături în acest proces, de aceea motivaţia mea este să dau şi eu mai departe celor din jurul meu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consum,
Bianca Presada

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.