Berceanu despre autostrada Comarnic - Brasov: Statul nu ar fi gasit niciodata un credit de 1,9 mld. euro

Postat la 26 ianuarie 2010 52 afişări

Radu Berceanu, ministrul transporturilor, afirma ca autostrada Comarnic-Brasov nu ar fi putut fi construita niciodata cu bani de la buget, pentru ca ar fi majorat deficitul bugetar cu 2% din PIB anual, iar daca ar fi imprumutat banii de la banci nu ar fi putut sa obtina suma necesara de 1,9 mld. euro pe o perioada de 30 de ani. 

"Sunt doua motive pentru care am ales sa facem acest contract in parteneriat public-privat. Daca l-am fi facut din banii statului am fi majorat deficitul bugetar pe anul viitor cu 2% (inainte de a incepe un proiect de infrastructura cu bani de la stat trebuie prevazuta toata suma in buget - n. r.)

Cititi un interviu cu Radu Berceanu pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/berceanu-despre-autostrada-comarnic-brasov-statul-nu-ar-fi-gasit-niciodata-un-credit-de-1-9-mld-euro-5445407
5445407
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.