BCR si-a deschis sediu in Second Life

Postat la 19 ianuarie 2010 33 afişări

Platforma virtuala este plasata in centrul Pietei Revolutiei din Bucurestiul virtual si are un trafic zilnic de peste 250 de utilizatori unici in interiorul sucursalei si de expunere in fata a peste 800 de rezidenti care socializeaza in orasul virtual.

Cladirea BCR din Second Life a fost realizata exact dupa modelul sucursalelor din realitate, iar, in interior, utilizatorii pot interactiona cu diverse aplicatii automatizate, pot afla mai multe informatii despre promotiile in curs, se pot inscrie in grupul scolii de bani iar, in curand, vor avea posibilitatea de a cumpara bani prin intermediul ATM-urilor.

"Faptul ca Second Life are o economie si o moneda proprie, ne permite sa experimentam in jurul ideii de bani prin implementarea de advergame-uri si concursuri dedicate comunitatii din spatiul virtual, dar si sa oferim servicii reale (carduri, internet banking) membrilor acestei comunitati", spune Daniel Pana, directorul executiv al directiei de marketing, din cadrul BCR.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
BCR,
Second Life
/actualitate/afaceri/bcr-si-a-deschis-sediu-in-second-life-5373732
5373732
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.