BBDO Worldwide, premianta anului 2007

Postat la 28 ianuarie 2008 1 afişăre

BBDO Worldwide, retea de agentii prezenta pe piata locala prin grupul Graffiti BBDO Romania ocupa primul loc in "The Big Won Report”, un clasment al celor mai premiate retele de publicitate la nivel international

”Scopul nostru este 'The Work The Work The Work’ si numai astfel putem castiga pentru clientii nostri. Faptul ca suntem cea mai premiata retea din lume la toate categoriile de comunicare este un criteriu important prin care ne putem aprecia realizarile. Ne propunem sa castigam The Gunn Report si The Big Won in fiecare an”, a precizat Andrew Robertson, Presedinte si Chief Executive Officer al BBDO Worldwide.

BBDO Worldwide a fost desemnata pentru a doilea an consecutiv drept cea mai premiata retea internationala de creatie in The Gunn Report 2007. Tot in 2007 a castigat titlul "Reteaua Anului’ la Festivalul de Publicitate de la Cannes.

BBDO Worldwide este cea de-a treia mare retea de agentii la nivel mondial, având 316 agentii in 77 de tari. Din grupul BBDO Romania fac parte agentiile: Graffiti BBDO, Pleon Graffiti, Media Direction si Proximity.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/bbdo-worldwide-premianta-anului-2007-2353076
2353076
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.