Aviva Romania si-a numit noul director general

Postat la 31 mai 2010 107 afişări

Mihai Popescu este, incepand de astazi, noul director general al Aviva Romania, preluand pozitia ocupata pana in februarie de Shah Rouf. Popescu este primul CEO roman al companiei.

Mihai Popescu a lucrat pana acum pentru Alico Romania, unde a ocupat pozitia de chief marketing officer. Are o experienta de 10 ani in marketing si vanzari in industria serviciilor financiare, inainte de Alico petrecand trei ani la Citibank Romania, unde a avut responsabilitati pe pozitii precum relationship manager si global relationship banking.

Venirea lui Popescu la conducerea Aviva Romania corespunde cu un moment delicat pentru piata asigurarilor, in conditiile in care piata a scazut anul trecut. In plus, Popescu mai are o sarcina importanta - aceea de a aduce compania pe profit. "Noi am avut investitii foarte mari de-a lungul timpului, motiv pentru care amortizarea s-a facut mai greu, dar cred ca vom atinge profitul intr-un orizont de timp apropiat", a precizat noul sef de la Aviva.

Aviva Romania a incheiat anul trecut cu un volum de prime brute subscrise de 101 milioane de lei, in scadere cu 5% fata de 2008, rezultat mai bun decat media pietei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
Mihai Popescu,
Aviva,
Shah Rouf,
numire
/actualitate/afaceri/aviva-romania-si-a-numit-noul-director-general-6224831
6224831
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.