Autostrada Bucuresti-Ploiesti ramane cu doua benzi

Postat la 27 august 2009 14 afişări

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) a suspendat licitatia pentru largirea la trei benzi a celui de-al doilea tronson al autostrazii Bucuresti-Ploiesti, "din motive tehnice si legislative", a declarat, joi, ministrul de resort, Radu Berceanu.

"Nu s-a gandit toata lumea la toate problemele de ordin legislativ si tehnic. De exemplu acolo era o problema de acces la autostrada - daca ar fi castigat altii, astia vechi (constructorii care lucreaza la primele doua benzi, n.r.) nu i-ar fi lasat sa foloseasca drumurile de acces, ceea ce inseamna ca ar fi trebuit sa sara peste autostrada ca sa ajunga la aliniamentul unde trebuie sa lucreze, lucru imposibil", a spus Berceanu.

Cititi mai multe despre declaratiile facute de ministrul Transporturilor in legatura cu autostrada Bucuresti-Ploiesti pe www.mediafax.ro.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infrastructura,
autostrada,
bucuresti,
ploiesti,
benzi
/actualitate/afaceri/autostrada-bucuresti-ploiesti-ramane-cu-doua-benzi-4806426
4806426
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.