Auchan si Bricostore vin la Iulius Mall Suceava

Postat la 22 ianuarie 2008 3 afişări

Iulius Mall Suceava, cel de al patrulea centru comercial de tip mall pe care compania Iulius Group il va deschide in toamna acestui an la Suceava, va avea printre chiriasi lanturile de retail si bricolaj Auchan, respectiv Bricostore

La Iulius Mall Suceava, Auchan si Bricostore vor ocupa 10.500 mp, respectiv 10.100 mp din cei 45.000 mp inchiriabili disponibili in noul mall. Construit pe trei niveluri, Iullius Mall Suceava are o suprafata totala desfasurata de 132.000 mp, din care 67.500 mp suprafata construita.

Hipermarket-ul pe care Auchan il va deschide la Suceava reprezinta al doilea parteneriat cu grupul Iulius Mall, dupa ce lantul francez de retail a inchiriat 14.000 de metri patrati si in cadrul centrului comercial din Cluj. „Parteneriatul de la Cluj cu Auchan este un succes. Intentionam, ca pe viitor, sa dezvoltam si sa consolidam relatiile cu actualii parteneri de afaceri si sa realizam un mix de chiriasi atractiv, cu brand-uri puternice” a declarat Oana Diaconescu, Senior Leasing Manager al Iulius Group.

Celor unitati Auchan si Bricostore li se vor alatura alte 150 de magazine, mall-ul urmand sa cuprinda si o zona de foodcourt cu o capacitate de 1200 de locuri, care va cuprinde 10 restaurante apartinand unor operatori nationali si internationali si un cinematograf multiplex. . „Iulius Mall Suceava este un proiect foarte important pentru compania Iulius Group si am ales aceasta locatie datorita potentialului sau economic ridicat” a precizat Iulian Dascalu.

Investitia in Iulius Mall Suceava s-a ridicat la aproximativ 100 de milioane, acesta fiind al patrulea mall dezvoltat de catre omul de afaceri Iulian Dascalu, dupa cele din Iasi, Timisoara si Cluj. In plus, grupul are in dezvoltare si proiectul mixt Palas, situat in Iasi, care va cuprinde mai multe blocuri de locuinte, o zona comerciala, cateva cladiri de birouri, hoteluri de 4 si 5 stele si un parc de 50.000 de metri patrati. Proiectul, care se va intinde pe o suprafata de 25 de hectare in centrul istoria al orasului Iasi, va atrage investitii totale de 200 de milioane de euro.

Mall-ul pe care compania il va deschide in aceasta toamna la Suceava va fi al treilea din oras, dupa ce fondul britanic de investitii North Real Estate va inaugura Suceava Shoping City, cu o suprafata de 50.000 de metri patrati, iar Globe Trade Center va livra centrul comercial Galleria Suceava, care va avea o suprafata de 10.000-12.000 metri patrati.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/auchan-si-bricostore-vin-la-iulius-mall-suceava-2344847
2344847
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.