Atlassib intra pe transfer de bani si amana low-costul aerian

Postat la 11 iulie 2008 123 afişări

Patronul grupului Atlassib, Ilie Carabulea, a anuntat ca va inaugura peste o saptamana primul serviciu de transfer de bani din strainatate al grupului, prin intermediul companiei Meridiana Transfer de Bani.

Deocamdata, acest serviciu se afla in ultimele stadii de autorizare la Banca Italiei pentru a fi implementat in 420 de oficii de agentii de turism  si Carabulea estimeaza ca  va deveni operational pe 20 iulie.

Omul de afaceri sibian a anuntat ca cifra de afaceri a companiei de transport Atlassib pentru anul trecut a fost de aproximativ 78 de milioane de euro. Atlassib isi desfasoara activitatea de transport terestru de calatori prin intermediul a 160 de oficii deschise in Europa si a unei flote de 1.150 de autobuze.

Carabulea a mai declarat ca, desi detine toate autorizatiile necesare unei companii aeriene low-cost, considera ca ar fi "neproductiv" sa o promoveze in acest moment, mai ales ca transportul terestru a inregistrat o crestere de circa 10% de la inceputul anului.

In perspectiva, spune el, serviciul de transport aerian low-cost al grupului va opera pe cateva aeroporturi alese astfel incat sa poata conexa transportul aerian cu cel terestru pana la destinatiile importante din Europa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
Atlassib,
Carabulea
/actualitate/afaceri/atlassib-intra-pe-transfer-de-bani-si-amana-low-costul-aerian-2772583
2772583
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.