Ati mai auzit de A/H1N1? A revenit gripa aviara

Postat la 16 martie 2010 18 afişări

Comisia Europeana va adopta, marti, o decizie, care sa confirme zonele de risc stabilite de autoritatile romane in urma izbucnirii unui focar de gripa aviara inalt patogen de tip H5N1 intr-o ferma de pasari din comuna Letea, judetul Tulcea, se arata intr-un comunicat al Comisiei Europene.

CE precizeaza ca focarul de H5N1 a fost localizat in Delta Dunarii, in apropiere de frontiera cu Ucraina. Potrivit comunicatului citat, laboratorul national din Romania a confirmat, luni, ca este vorba despre un focar al virusului inalt patogen al gripei aviare de tip H5N1 si, pentru a limita raspandirea, autoritatile romane au aplicat imediat masurile necesare de control prevazute in legislatia UE.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gripa,
aviara,
Tulcea,
H5N1
/actualitate/afaceri/ati-mai-auzit-de-a-h1n1-a-revenit-gripa-aviara-5749980
5749980
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.