Asigurarea impotriva gripei porcine, emisa de Euroins, valabila si in afara Romaniei

Postat la 22 ianuarie 2010 8 afişări

Euroins Romania a extins aria de acoperire a asigurarii impotriva virusului AH1N1 si in afara Romaniei, prima fiind majorata cu 50%, la circa 70 de euro pentru un contract incheiat pe un an de zile, a anuntat, vineri asiguratorul, care a vandut peste 400 de polite de la lansare, 7 ianuarie.

Datorita cerintelor venite din partea clientilor, Euroins Romania a extins aria de acoperire a politei si in afara Romaniei. Pentru a incheia o polita cu acoperire in afara granitelor, asiguratul trebuie sa stie ca, la pretul comunicat anterior, se adauga o majorare de 50%, astfel ca, o polita cu acoperire pe perioada unui an, costa aproximativ 70 euro".

Cititi mai multe pe www.mediafax.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurari,
gripa,
Euroins,
porcina,
AH1N1
/actualitate/afaceri/asigurarea-impotriva-gripei-porcine-emisa-de-euroins-valabila-si-in-afara-romaniei-5404951
5404951
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.