Asigurare Asitrans pentru hrubele lui Stefan cel Mare

Postat la 13 februarie 2008 1 afişăre

Compania Asitrans-Euroins, cumparata anul trecut de bulgarii de la Eurohold, va asigura in 2008 patrimoniul producatorului de vinuri Vertias Panciu, informeaza un comunicat al asiguratorului.

Polita incheiata, ce asigura proprietatile companiei si parcul auto, include si o asigurare ceva mai speciala: hrubele construite din pamant lutos (loess), care sunt atribuite marelui voievod Stefan cel Mare, intrate in proprietatea societatii in 1949.

Contractul asigura, potrivit informatiilor furnizate de asigurator, sectia sampanie, Cramele Movilita si Haret, Fermele Zabrauti, Diocheti, Razoare, Dumbrava, Tifesti, Sarbi, magazinul Veritas.

Veritas Panciu produce, comercializeaza si exporta produse agro-viticole, printre pietele externe de desfacere numarandu-se Anglia, Germania, Olanda, Belgia, Danemarca, Finlanda, Rusia, Japonia si SUA.

Asitrans-Euroins face parte din grupul bulgar Eurohold Bulgaria, care a preluat in vara anului trecut pachetul majoritar pentru 12,5 milioane de euro. Asiguratorul are in prezent 100 de unitati teritoriale, iar in 2008 intentioneaza sa deschida inca 50 de noi puncte de lucru.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/asigurare-asitrans-pentru-hrubele-lui-stefan-cel-mare-2379340
2379340
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.