Asesoft: Preluarea distributiei Flamingo nu a necesitat notificarea Consiliului Concurentei

Postat la 14 ianuarie 2010 18 afişări

Investigat de Consiliul Concurentei pe motiv ca exista posibilitatea sa fi incalcat Legea Concurentei prin preluarea diviziei de distributie indirecta de la Flamingo, distribuitorul Asesoft considera ca operatiunea nu a fost una de concentrare economica, neimplicand deci notificarea Consiliului Concurentei

"Noi consideram ca operatiunea prin care Asesoft Distribution a preluat o parte din activitatea de distributie a Flamingo International a respectat legea si nu a necesitat o notificare catre Consiliului Concurentei", sustine Razvan Ziemba, directorul executiv al distribuitorului de produse IT&C, aducand in plus argumentul ca la momentul finalizarii discutiilor de preluare, in luna martie a anului trecut, au fost facute publice detalii cu privire la transferul contractelor de distributie dintre cele doua companii.

Acum, Asesoft colaboreaza in derularea analizei Consiliului Concurentei pentru a demonstra neincalcarea legii pe parcursul procesului de consolidare a afacerii, punand la dispozitia inspectorilor de concurenta toate informatiile necesare.

"Avem in plan sa continuam acest proces de consolidare si dezvoltare pe piata locala, in incercarea de a face fata competitiei cu celelalte grupuri IT regionale si europene. Cooperarea cu Consiliul Concurentei este astfel o prioritate", a mai spus Ziemba.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/asesoft-preluarea-distributiei-flamingo-nu-a-necesitat-notificarea-consiliului-concurentei-5330072
5330072
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.