Asesoft Distribution asteapta afaceri de 143 mil. euro in 2010

Postat la 13 iulie 2010 7 afişări

Distribuitorul de produse IT&C Asesoft Distribution estimeaza pentru acest an o cigra de afaceri de peste 143 de milioane de euro (180 mil. dolari), dupa ce, in prima jumatate a anului a avut afaceri in crestere cu 33% fata de perioada similara din 2009.

In primele sase luni ale acestui an, compania a raportat o cifra de afaceri de 54 de milioane de euro (67,8 mil. dolari), cu 33% mai mare decat in primul semestru din 2009, cand compania a inregistrat afaceri de peste 40 de milioane de euro (51 mil. dolari), in conditiile in care piata IT s-a diminuat pe fondul crizei.

"Rezultatele financiare pe care le-am inregistrat in prima jumatate a anului curent sunt peste asteptarile cu pr;vire la evolutia pietei de distributie IT, dar depasesc inclusiv propriile obiective pentru aceasta perioada", spune Razvan Ziemba, directorul general al Asesoft Distribution. Acesta explica evolutia pozitiva printr-o strategie riguroasa de business care a vizat mentinerea resurselor financiare de care dispune companie, precum si investitiile in cresterea eficientei operationale.

Astfel, pana la finalul anului, oficialii companiei se asteapta la o crestere cu 30% a vanzarilor, care se va traduce intr-o cifra de afaceri de peste 143 de milioane de euro (180 mil. dolari). "Desi acest an se anunta in continuare provocator nu doar pentru distributia IT, ci pentru intreaga economie, evolutia de pana acum va permite atingerea obiectivelor de business ale companiei, anume cresterea profitabilitatii si consolidarea pozitiei pe piata", a mai spus Ziemba.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Asesoft Distribution,
distribuitori
/actualitate/afaceri/asesoft-distribution-asteapta-afaceri-de-143-mil-euro-in-2010-6547431
6547431
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.