Asesoft a cumparat 60% din actiunile Flanco

Postat la 16 septembrie 2010 42 afişări

Sebastian Ghita si Iulian Stanciu, actionarii grupului Asesoft vor prelua pachetul majoritar de actiuni al retailerului Flanco.

"Flanco este pentru noi o investitie, o oportunitate", a spus Iulian Stanciu, actionar Asesoft.Noii actionari majoritari vor asigura in perioada imediat urmatoare o infuzie de capital de patru milioane de euro, iar bancile vor primi in decurs de maximum sase luni suma de zece milioane de euro, mentionata in planul de reorganizare.

"Oportunitatea de achizitie a fost urmarita foarte atent si a fost luata decizia de a se indrepta catre retailul traditional. Migrarea aceasta este naturala, iar achizitiile facute pe timp de criza sunt tot timpul mai profitabile decat celelalte", a afirmat Claudiu Corcodel, consultant la KPMG.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Flanco,
Asesoft,
companie,
vanzare,
/actualitate/afaceri/asesoft-a-cumparat-60-din-actiunile-flanco-7261121
7261121
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.