Asa va arata Dacia SUV?

Postat la 23 august 2008 14 afişări

Renault a publicat primele fotografii oficiale ale versiunii SUV dezvoltata pe platforma Logan. Aceasta va fi vanduta din toamna in Brazilia si apoi in Argentina.

Producatorul francez Renault, cel care detine marca Dacia a prezentat primele fotografii oficiale cu o varianta SUV dezvoltata pe baza platformei Logan. Sandero Stepway, cum este botezat acesta, va incepe sa fie vandut in luna octombrie in Brazilia, ulterior urmand sa ajunga si in Argentina.

Masina va fi produsa in cadrul fabricii pe care Renault o detine in Brazilia, una dintre tarile cu cea mai mare ascensiune economica din ultima perioada si in care multi dintre producatorii auto isi pun mari sperante. Modelul ar putea urma reteta pe care francezii au folosit-o in cazul Sandero, care a fost lansat mai intai in America de Sud - sub brandul Renault - pentru ca ulterior sa ajunga si in Europa sub marca Dacia. Cel mai probabil, modelul SUV sub brandul Dacia, cel care va fi vandut in Europa, va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Paris care are loc in luna octombrie.

Fotografii spion cu modelul SUV bazat pe platforma Logan au fost publicate pe parcursul ultimelor luni pe tot mai multe site-uri de internet romanesti sau straine.

Primele imagini spion cu Dacia SUV fusesera prezentate la inceputul acestui an de site-uri auto din strainatate precum auto.cz, unul dintre primele site-uri care prezentasera poze cu Dacia Logan Sedan cu mult inaintea lansarii sale in toamna anului 2004. Potrivit oficialilor companiei; pretul estimativ al noului model SUV al Dacia va fi de 10.000 de euro.

Modelul Renault Sandero Stepway va fi echipat cu un motor de 112 CP, fiind potrivit francezilor o varianta sport urbana a Sandero dezvoltat special pentru piata braziliana.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dacia logan,
SUV,
renault sandero,
Stepway
/actualitate/afaceri/asa-va-arata-dacia-suv-2956383
2956383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.