Arcon va deschide o a doua linie de productie la Sfantu Gheorghe

Postat la 12 mai 2010 36 afişări

Producatorul de materiale de constructii Arcon va deschide, la mijlocul lunii iunie, a doua linie de productie de polistiren expandat in cadrul fabricii sale de la Sfantu Gheorghe. Odata cu noua linie de productie, capacitatea instalata a celor doua linii va ajunge la 900.000 metri cubi.

"Vizam prima pozitie pe piata polistirenului expandat in Romania, dar si o prezenta in zonele limitrofe" a declarat Ioan Titeiu, directorul general al Arcon.

Noua investitie a fost demarata in 2008 prin extinderea halelor de productie si depozitare. In 2009 echipamentele au fost contractate de la producatorul italian Nuova Idropress, iar in 2010 au urmat fazele de instalare, testare si, in cele din urma, demarare a productiei.

Arcon a fost infiintata in anul 1994 la Sfantu Gheorghe, avand la baza capital integral romanesc. In prezent compania are 160 de angajati specializati in sectorul industrial si de constructii. Prima linie de polistiren expandat a fost inaugurata in octombrie 2005, iar investitia totala a companiei in acest sector se ridica la peste opt milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constructii,
polistiren,
productie,
Arcon
/actualitate/afaceri/arcon-va-deschide-o-a-doua-linie-de-productie-la-sfantu-gheorghe-6113206
6113206
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.