Apple a inregistrat in primele trei luni un profit record de 6 mld dolari, dublu fata de anul trecut

Postat la 21 aprilie 2011 14 afişări

Apple a raportat pentru al doilea trimestru al anului fiscal 2011, incheiat in luna martie, un profit net record de 6 miliarde dolari, fata de 3,1 miliarde dolari in intervalul similar al anului trecut, şi o crestere a veniturilor de 83%.

Veniturile au avansat de la 13,5 miliarde de euro in primele trei luni ale anului trecut la 24,7 miliarde de dolari, de asemenea un nivel record, se arata intr-un comunicat al companiei. "Cu o crestere a veniturilor de 83% si un profit dublu, mergem cu motoarele la capacitate maxima. Vom continua sa inovam pe toate fronturile in tot restul anului", a afirmat CEO-ul Apple, Steve Jobs. Apple a vandut 18,7 milioane de unitati de iPhone in intervalul analizat, rezultat cu 113% mai mare decat anul trecut. Vanzarile de Mac-uri au avansat cu 28%, la 3,7 milioane de unitati, iar cele de iPod-uri au scazut cu 17%, la 9 milioane de unitati.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it,
apple,
profit,
an fiscal
/actualitate/afaceri/apple-a-inregistrat-in-primele-trei-luni-un-profit-record-de-6-mld-dolari-dublu-fata-de-anul-trecut-8179271
8179271
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.