Apar tot mai multe poze cu Dacia SUV. Comenteaza!

Postat la 03 iulie 2009 16 afişări

Pe forumurile de specialitate de pe Internet au aparut in ultima saptamana doua serii de poze spion cu modelul SUV, cel mai asteptat produs Dacia din ultimii ani. Ce parere aveti despre cum arata modelul, si mai ales despre sansele noului SUV de a se impune in piata?

La doua luni dupa ce a prezentat oficial primul sau crosover (un model aflat al limita dintre doua segmente traditionale), au aparut deja mai multe seturi de poze spion cu modelul SUV pe care Dacia urmeaza sa il prezinte oficial in toamna.

Lansarea Stepway (denumirea oficiala a crossover-ului) venea la alte doua luni dupa ce Dacia prezentase concept-car-ul Duster, primul concept car veritabil al producatorului roman. Asteptam comentariile voastre legate de modul cum arata SUV-ul Dacia si, mai ales, de sansele pe care credeti ca le poate avea acest model in lupta cu ceilalti concurenti din piata.

Cititi aici mai multe despre cele 1,3 milioane de masini produse de Dacia de la preluarea de catre Renault in urma cu zece ani, dar si despre strategia de marketing a Dacia pe timp de criza.

Surse foto: Daciaclub.ro si compania

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dacia,
SUV,
Sandero Stepway,
poze spion,
/actualitate/afaceri/apar-tot-mai-multe-poze-cu-dacia-suv-comenteaza-4614657
4614657
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.