Apa Nova isi relocheaza activitatea in cladirea Izvor

Postat la 18 mai 2009 10 afişări

Apa Nova Bucuresti a inchiriat 869 de metri patrati de birouri clasa A in cladirea de birouri Izvor, consultantul tranzactiei fiind BNP Paribas Real Estate

Compania va ocupa primul etaj al cladirii si va utiliza aproximativ 300 mp la parter. Contractul de inchiriere a fost semnat pentru o perioada de cinci ani.

 

Cladirea Izvor este situata in centrul Bucurestiului, langa Palatul Parlamentului, avand o suprafata pe etaj de circa 800 de metri. Parcarea este asigurata de cele 100 de locuri distribuite pe doua niveluri de subsol, plus inca 30 de locuri pazite, amplasate la suprafata, langa caldire.

 

Apa Nova Bucuresti este concesionar al serviciilor publice de apa si canalizare din anul 2000, pentru o perioada de 25 de ani.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/apa-nova-isi-relocheaza-activitatea-in-cladirea-izvor-4403068
4403068
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.