Anul trecut a fost foarte bun pentru recuperatori

Postat la 01 mai 2010 13 afişări

Din punctul de vedere al debitelor externalizate de companii catre firme specializate, se poate spune insa ca anul trecut a fost foarte bun pentru recuperatori, dat fiind ca dintr-un total de 713 milioane de euro, valoarea datoriilor a peste 3,4 milioane de consumatori, au fost recuperate anul trecut 184 de milioane de euro de la peste 1,9 milioane de clienti, conform AMCC.

Iar din randul celor 82.000 de companii care au acumulat datorii de 121 de milioane de euro, peste 70.000 au platit restante de 38,7 mil. euro. "|n ce priveste sectorul telecom, volumul creantelor externalizate spre colectare companiilor specializate se plaseaza undeva in jurul sumei de 164 de milioane de lei (39,5 milioane de euro)", spune Isabela Iacob, managing directorul companiei Kruk.

Citeste mai multe in "Recuperatorii de creante in telecomunicatii au tot mai mult de lucru"

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
recuperatori,
telecomunicatii,
datorii,
/actualitate/afaceri/anul-trecut-a-fost-foarte-bun-pentru-recuperatori-6064668
6064668
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.