Ana Maria Iordache: Soluţiile inovatoare fac diferenţa şi în avocatură

Postat la 29 octombrie 2022 77 afişări

Ana Maria Iordache: Soluţiile inovatoare fac diferenţa şi în avocatură

Vârstă: 38 de ani

Funcţie: Partener

Companie: D&B David şi Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România

Număr de avocaţi aflaţi în echipa sa: 5

Număr total de angajaţi (PwC România): peste 800

Experienţă: Ana-Maria are peste 14 ani de experienţă în domeniul litigiilor fiscale şi administrative, reprezentând numeroşi clienţi atât în faţa autorităţilor şi instanţelor de judecată din România, cât şi în faţa Curţii de Justiţie a UE.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Avocatura înseamnă talent şi ambiţie, dar şi învăţare continuă, muncă, perseverenţă, şi ingeniozitate. Soluţiile inovatoare la cazuri complexe, cărora la prima vedere nu li s-ar da sorţi de câştig, fac diferenţa între avocaţi şi asigură succesul. Relaţia cu echipa este deopotrivă foarte importantă.

Ce te motivează?

Încrederea clienţilor şi fiecare caz câştigat este o confirmare că facem ce trebuie şi o motivaţie în plus să continuăm să găsim cele mai bune soluţii pentru clienţii noştri. Totodată, faptul că îmi place ceea ce fac, că nu mă dau învinsă niciodată, mă motivează să perseverez şi să lucrez cu plăcere

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Incertitudinea. Am avut doi ani de pandemie care ne-au schimbat fundamental modul în care am lucrat, în care am interacţionat, iar când am crezut că revenim la normal, s-a declanşat un război la graniţă, iar previziunile economice nu sunt prea optimiste, ceea ce pune presiune suplimentară în societate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Servicii Financiare,
Ana Maria Iordache

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.