Alexandra Smedoiu, Deloitte România, preşedinte al CFA România: Convingerea mea dintotdeauna este că în afaceri, şi nu numai, contează să inspiri încredere. Şi cum să inspiri încredere altfel decât fiind tu însăţi?

Postat la 05 februarie 2023 153 afişări

Cifră de afaceri (2020): 109,8 mil. lei*

Profit (2020): 11,4 mil. lei

Număr de angajaţi (mediu): 307

*potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe


CARTE DE VIZITĂ

• Cu o experienţă de aproape 15 ani în consultanţă fiscală, a coordonat, de-a lungul timpului, numeroase proiecte locale şi internaţionale, preponderent pentru clienţi din industria serviciilor financiare, dar şi pentru companii din domeniul imobiliar;

• Experienţa ei profesională include o arie largă de proiecte, de la revizii şi audituri fiscale, la asistenţă în tranzacţii şi controale fiscale;

• Este membru al Camerei Consultanţilor fiscali din România, al Asociaţiei Contabililor Autorizaţi (ACCA) din Maria Britanie, al Institutului de Fiscalitate Internaţională (ADIT) din Marea Britanie şi al Asociaţei Analiştilor Financiari CFA; este şi preşedinte al CFA România.


Soft power este un concept care nu mai este de mult doar un mit. Convingerea mea dintotdeauna este că în afaceri, şi nu numai, contează să inspiri încredere. Şi cum să inspiri încredere altfel decât fiind tu însăţi? Cineva mi-a spus odată că nu poţi să ai succes în afaceri fiind o persoană caldăşi feminină. Ei bine, eu mă străduiesc în fiecare zi să demonstrez contrariul!

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.