Al 21-lea hypermarket Real in Romania

Postat la 01 aprilie 2009 93 afişări

Reteaua Real Romania ajunge la 21 de magazine prin deschiderea hypermarketului de la Constanta, in urma unei investitii de aproximativ 21,5 milioane de euro.

Real Constanta Nord este situat pe Blvd. Aurel Vlaicu, in zona comerciala de centura si are o suprafata totala construita de peste 12.000 de metri patrati, din care suprafata utila de vanzare este de 7.500 de metri patrati.

Magazinul are pe rafturi 40.000 de produse alimentare si nealimentare care provin in proportie de peste 90% de la producatori si furnizori locali. Magazinul are un sistem de degustare a vinului, prin care se ofera posibilitatea de a testa si a evalua un anume sortiment de vin inainte de a-l cumpara. Clientii pot alege dintr-un sortiment de 24 de vinuri, 16 rosii si 8 vinuri albe sau roze.

Prin deschiderea noului magazin, investitia totala realizata de Real la Constanta ajunge la aproximativ 35 de milioane de euro in cele doua hypermarketuri

„Consideram ca Romania are in prezent o piata de retail dinamica cu o concurenta puternica iar 2009 presupune continuarea investitiilor noastre prin deschiderea de 4 magazine, dezvoltarea unor noi proiecte pentru optimizarea sistemului logistic si o comunicare mai activa cu clientii nostri prin derularea unor campanii publicitare si a unor programe de loialitate, cum ar fi <Prieteni fara egal>”, declara Tjeerd Jegen, director general al Real Romania.

Complexul Real are o galerie comerciala de aproape 4.000 de metri patrati, cu magazine cum sunt cele operate de Takko Fashion, DM, Inmedio, Farmaplanet, Vodafone etc.

Cifra de afaceri retelei Real a crescut de la 1, 22 miliarde lei (367 milioane euro) in 2007 la 2,35 miliarde lei (638 milioane euro) in 2008 (vanzarile sunt in valori nete, nu contin TVA).

Pe piata romaneasca mai sunt prezente in segmentul hypermarket retelele internationale Carrefour, Cora, Auchan si Kaufland dar si magazinele Pic operate de fratii Ilie si Cornel Penescu.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Real,
hypermarket,
retea,
fmcg
/actualitate/afaceri/al-21-lea-hypermarket-real-in-romania-4128333
4128333
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.