Aida Ionescu, OLX România/Bulgaria/Portugalia: Profesional, mă stimulează provocările noi, care mă fac în permanenţă să îmi revizuiesc metodele şi lucrurile pe care (cred) că le ştiu

Postat la 07 februarie 2023 71 afişări

Număr de angajaţi: 385


CARTE DE VIZITĂ

• Aida Ionescu are o vastă experienţă pe piaţa locală şi regională de e-commerce, ocupând poziţii strategice în companii de renume internaţional: Naspers Classifieds România, în calitate de Customer Support Manager (2013 – 2015) şi OLX România, unde a fost Marketing Manager (2015-2018), Head of Customer Experience România (2018-2020) şi Head of Operations (2020-2021);

• În mai 2021, a preluat funcţia de Head of Customer Experience OLX România/Bulgaria/Portugalia;

• Ea are o diplomă de master obţinută în cadrul Facultăţii de Management, urmată la Academia de Studii Economice din Bucureşti.


O valoare importantă pentru mine este educaţia, sub toate formele: ce dobândim în şcoală, cultura pe care ne-o construim citind, călătorind, muncind, până la educaţia alimentară sau emoţională, care se reflectă în alegerile zilnice. Profesional, mă stimulează provocările noi, care mă fac în permanenţă să îmi revizuiesc metodele şi lucrurile pe care (cred) că le ştiu.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.