Agricover face o divizie pentru distributia de motorina

Postat la 06 septembrie 2010 51 afişări

Grupul Agricover, furnizor de produse si servicii integrate pentru agricultura, a lansat o noua divizie axata pe distributia de motorina pentru agricultura. “Prin lansarea noii divizii Agricover acopera complet toate inputurile necesare oricarei exploatatii agricole pentru a-si desfasura procesul de productie”, spune Robert Arsene, director general al Grupului Agricover.

Prin intermediul celor 10 divizii si companii, Grupul Agricover asigura toata gama produselor si serviciilor pentru agricultura - de la distributia de seminte, ingrasaminte si produse fito-sanitare, la finantarea exploatatiilor agricole, servicii de transport si depozitare, valorificarea recoltelor, consultanta tehnica si de business etc.

"Printr-o alta companie din grup, Agricover Credit IFN putem asigura finantarea necesarului de combustibil, iar fermierii, pot plati motorina respectiva (pot <<stinge creditele>>) atat in bani, cat si in produse, dupa recoltare", declara Arsene. El adaguga ca dintr-un totalul clientilor Agricover - cca 3.000 exploatatii agricole, compania isi propunem sa lucreze cu cel putin 60% dintre acestia prin noua divizie de distributie de motorina.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
agricultura,
Agricover,
motorina,
/actualitate/afaceri/agricover-face-o-divizie-pentru-distributia-de-motorina-7127468
7127468
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.