Agentia France-Presse a cerut falimentul Realitatea Media si NewsIn

Postat la 04 august 2010 11 afişări

Agentia France-Presse (AFP) a cerut falimentul societatii Realitatea Media SA si al agentiei de presa NewsIn, care fac parte din trustul de media Realitatea - Catavencu, prin doua actiuni inregistrate la Tribunalul Bucuresti, in data de 30 iulie.

Cele doua dosare au fost inregistrate de Agentia France-Presse la Tribunalul Bucuresti pe 30 iulie. Obiectul dosarelor este "procedura insolventei".

Unul dintre dosarele de insolventa depuse la Tribunalul Bucuresti de France-Presse este indreptat impotriva societatii Realitatea Media SA, care detine licentele audiovizuale pentru posturile de televiziune Realitatea TV, The Money Channel, ActionStar, CineStar, ComedyStar si pentru posturile de radio Realitatea FM, Radio Guerrilla si Radio Alpha.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/agentia-france-presse-a-cerut-falimentul-realitatea-media-si-newsin-6771527
6771527
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.