Agenti imobiliari: Pe piata rezidentiala se observa "un usor optimism" al proprietarilor

Postat la 30 martie 2011 15 afişări

Agentii imobiliari spun ca pe piata rezidentiala se observa "un usor optimism" al proprietarilor, care se reflecta atat in numarul in crestere de oferte noi scoase la vanzare cat si in preturi, in unele cazuri peste cele ale locuintelor aflate deja la tranzactionare.

"In ultimele luni se observa un optimism in piata, ceea ce se reflecta in preturile solicitate pentru locuintele scoase la vanzare de la inceputul anului, care sunt in unele cazuri mai ridicate decat ale celor ale ofertei deja existenta", a declarat intr-o conferinta de presa Dorel Nita, coordonatorul proiectului Analize Imobiliare, lansat, miercuri de portalul imobiliare.ro. Zona Unirii este unul din cazurile exemplificate de reprezentantii portalului imobiliar, unde pretul cerut pentru ofertele adaugate in ultimele 30 de zile este mai mare decat cel al ofertelor existente in piata, cu circa 7% in cazul apartamentelor vechi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
preturi,
evolutie,
scaderi,
cresteri,
locuinte
/actualitate/afaceri/agenti-imobiliari-pe-piata-rezidentiala-se-observa-un-usor-optimism-al-proprietarilor-8113160
8113160
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.