Affidea Hiperdia România: Parteneriate strategice cu platforme digitale inovatoare

Postat la 15 iulie 2022 49 afişări

Affidea Hiperdia România: Parteneriate strategice cu platforme digitale inovatoare

În ultimul an, Affidea Hiperdia România a încheiat o serie de parteneriate strategice cu platforme digitale inovatoare, fiecare dintre ele fiind lider pe segmentul de piaţă abordat. Între acestea se numără SanoPass – cea mai mare platformă digitală ce integrează servicii de prevenţie medicală şi fitness din România şi Republica Moldova şi DOC.ro – cea mai mare comunitate de sănătate şi îngrijire personală din România, fondată de Oana Cuzino.

Descrierea inovaţiei:

Prin intermediul parteneriatelor menţionate, compania oferă o experienţă medicală integrată, facilitând tuturor celor interesaţi de sănătatea şi de starea de bine proprie sau a celor din jur instrumente complexe de informare despre serviciile medicale ale Affidea Hiperdia România, dar şi instrumente care facilitează programările şi accesul la serviciile centrelor noastre, doar printr-un clic. „Acestea nu sunt singurele parteneriate de acest tip pe care le avem în lucru – procesele de inovare şi digitalizare în cadrul Affidea Hiperdia România vor cunoaşte noi etape de dezvoltare în perioada următoare”, spune Răzvan Predica, country manager, Affidea România.

Elementul de noutate:

Alături de variantele call center şi programare online pe site-ul companiei, aceste parteneriate reprezintă canale alternative, de impact în stabilirea unei programări, plata unei manopere medicale şi alte servicii similare.

Efectele inovaţiei:

Parteneriatele încheiate de companie susţin semnificativ componenta de prevenţie medicală (prin diversele instrumente şi canale de informare a pacienţilor), care în timp se vor traduce într-o mai bună calitate a vieţii şi longevitate a românilor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.