Afacerile din comertul auto au crescut cu 4,5% in mai, iar cele din servicii au urcat cu 3,6%

Postat la 07 iulie 2011 12 afişări

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete si cel din serviciile de piata prestate populatiei au crescut in mai fata de aceeasi luna din 2010, ca serie bruta, cu 4,5% si, respectiv, cu 3,6%, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).

Ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, in mai fata de luna similara a anului trecut, volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete s-a majorat cu 5,7%, iar volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a urcat cu 3,6%. Cresterile din comertul auto s-au datorat vanzarilor de autovehicule, care au crescut cu 5,8%, si celor de piese si accesorii pentru autovehicule, care au urcat cu 4,1%. Scǎderi s-au inregistrat la comertul cu motociclete, piese si accesorii aferente; intretinerea si repararea motocicletelor, de 56,5%, si la activitatile de intretinere si reparare a autovehiculelor, de 0,5%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
comert,
servicii,
cifra de afaceri
/actualitate/afaceri/afacerile-din-comertul-auto-au-crescut-cu-4-5-in-mai-iar-cele-din-servicii-au-urcat-cu-3-6-8454229
8454229
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.