Afacerea Golden Blitz se muta si pe taximetrie. Vor deveni regii asfaltului regi ai taxiurilor?

Postat la 31 martie 2010 42 afişări

Oamenii de afaceri Dan Besciu si Sorin Vulpescu, patronii restaurantelor Golden Blitz din Capitala, frecventate si de presedintele Traian Basescu, au intrat cu brandul Golden Blitz pe piata taxiurilor. Taxiurile sunt operate prin compania de constructii Euro Construct Trading '98 si au fost retrase de la firma Fly Taxi.

"Ne-am retras cele 33 de masini pe care le aveam la Fly Taxi si ne-am schimbat doar denumirea, avand propriul nostru dispecerat. Nu vom investi in extinderea numarului de masini", a declarat pentru ZF Besciu.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/afacerea-golden-blitz-se-muta-si-pe-taximetrie-vor-deveni-regii-asfaltului-regi-ai-taxiurilor-5790898
5790898
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.