Adama a incheiat vanzarile la ansamblul Swiss Cottage

Postat la 23 septembrie 2009 176 afişări

Dezvoltatorul imobiliar Adama a incheiat vanzarile locuintelor din ansamblul rezidential Swiss Cottage, amplasat in zona de est a Bucurestiului.

"Profitam de ocazie sa subliniem ca Romania este in continuare o piata solida pentru investitii si ca dezvoltatorii cu experienta, care observa si respecta cerintele pietei, vor putea investi aici, in rezidential", a declarat David Flusberg, CEO si fondator al companiei.

Swiss Cottage este un ansamblu rezidential cu 102 de apartamente impartite in doua scari de bloc, preturile fiind de 37.450 de euro pentru o garsoeniera (43 de metri patrati construiti) si 50.085 de euro pentru un apartamentu cu doua camere (suprafata construita de 70 de metri patrati).

Adama a mai dezvoltat si vandul integral proiectul Titanium si are in constructie alte trei proiecte in cartierul Titan din Bucuresti: Edenia, EvoCasa Armonia si EvoCasa Optima. De asemenea, dezvoltatorul are in derulare proiecte rezidentiale in Bacau, Brasov, Iasi si Ploiesti.

Click aici pentru a citi mai multe despre istoria Adama, companie infiintata in 2005 intr-o garsoniera din Bucuresti.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/adama-a-incheiat-vanzarile-la-ansamblul-swiss-cottage-4923721
4923721
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.