Adama a finalizat primele faze ale proiectelor din Ploiesti si Brasov. Peste jumatate din apartamente sunt nevandute

Postat la 30 iunie 2010 55 afişări

Dezvoltatorul imobiliar Adama, unul din cei mai mari prezenti pe segmentul rezidential din Romania, a anuntat astazi finalizarea primei faze a proiectului Evocasa Viva din Brasov. In urma cu o saptamana a fost finalizata si prima faza a Evocasa Orizont (foto), dezvoltatorul mai avand la vanzare peste 50% din unitatile din cele doua proiecte.

Ansamblul Evocasa Viva din Brasov este alcatuit din cinci blocuri, dintre care trei cu doua scari, si cuprinde apartamente cu una, 2 si 3 camere. In prezent, este finalizat primul bloc cu 10 etaje si doua scari care insumeaza 148 de apartamente.

Pretul proprietatilor din complexul Evocasa Viva incepe de la 43.594 euro plus TVA. Pana in prezent, dintr-un total de 148, au fost vandute aproximativ 50% din apartamentele din cadrul complexului, potrivit informatiilor furnizate de catre dezvoltator.

Ansamblul Evocasa Orizont din Ploiesti, din care a fost finalizata recent prima faza, este format din 38 de vile (duplex) si 118 apartamente dispuse in patru blocuri (doua dintre ele având doua scari) cu regim de inaltime P + 4.

Preturile apartamentelor din Evocasa Orizont incep de la 58.900 de euro plus TVA. In cadrul ansamblului au fost vandute patru vile si aproximativ 40% din apartamente.

Adama a finalizat in Bucuresti peste 700 de apartamente in diferite ansambluri rezidentiale. Compania are proiecte, in diferite stadii, si in Ucraina, Republica Moldova si Turcia.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/adama-a-finalizat-primele-faze-ale-proiectelor-din-ploiesti-si-brasov-peste-jumatate-din-apartamente-sunt-nevandute-6464786
6464786
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.