A&D Pharma: Am renuntat la ideea listarii la BVB

Postat la 10 martie 2009 36 afişări

Grupul farmaceutic A&D Pharma, liderul pietei de distributie si retail la nivel local, a anuntat ca a renuntat la ideea listarii la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

“A fost o idee prin luna iulie-august a anului trecut, atunci cand am venit in companie, sa o listam la BVB, dar conditiile s-au schimbat foarte mult de atunci si am renuntat la aceasta idee cel putin pentru anul acesta”, a declarat Dimitris Sophocleous, directorul financial al A&D Pharma.

Robert Popescu, CEO-ul interimar al companiei, a explicat ca posibilitatea listarii secundare (actiunile A&D Pharma se tranzactioneaza sub forma de GDR-uri pe piata reglementata a Bursei de Valori din Londra incepand cu octombrie 2006 – n. red.) ar fi dus la o crestere a nivelului lichiditatilor, dar ca actualele conditii nu mai permit aceasta miscare.

CEO-ul A&D Pharma a mai precizat ca la sfarsitul lunii mai va fi refinantata linia de credit de 100 de milioane de euro contractata de la un grup de banci condus de Citibank; din total, compania a utilizat 75% pana in prezent. Banii obtinuti vor fi folositi pentru finantarea activitatii curente.

Cititi aici mai multe detalii despre rezultatele financiare ale A&D Pharma pe 2008

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
A&D Pharma,
farmaceutice,
Sensiblu,
BVB,
listare
/actualitate/afaceri/a-d-pharma-am-renuntat-la-ideea-listarii-la-bvb-4036457
4036457
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.