50 de milioane de euro pentru Elmec

Postat la 22 mai 2009 36 afişări

Elmec Romania, distribuitorul Nike in Romania, cu incasari de 50 de milioane de euro in 2008, a anuntat ca deschide 3 magazine noi luna viitoare.

Aflata in al zecelea an de prezenta pe piata, Elmec, compania cunoscuta in industrie ca fiind distribuitorul Nike in Romania, este subsidiara firmei grecesti Elmec Sports. “Suntem in plina dezvoltare”, a declarat Cristian Beznoska, CEO Elmec Romania. “Desi sarbatorim cei 10 ani de activitate intr-un an dificil pentru multe companii, continuam implementarea planurilor noastre de extindere atât in România cât si in Republica Moldova - unde avem deja 3 magazine. Iar luna viitoare, 3 noi magazine isi pregatesc lansarea intr-unul din centrele comerciale din Constanta.”

Elmec Romania a lansat primul magazin Nike in centrul capitalei, spre sfarsitul anului 1999. Astazi, reteaua Nike numara 23 de magazine exclusive, 2 magazine shop-in-shop si 3 outlet-uri. In anul 2003, compania a deschis si primul magazin Famous Brands. Reteaua s-a extins in paralel cu reteaua Nike, numarand astazi 7 magazine monobrand, 6 magazine multibrand si 2 galerii. De asemenea, compania detine si centrul de sport si fitness WellnessClub din Plaza Romania.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Elmec Romania,
Nike,
distribuitor,
incasari,
magazine
/actualitate/afaceri/50-de-milioane-de-euro-pentru-elmec-4436286
4436286
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.