"4,3,2" - in topul celor mai bune 10 filme ale deceniului

Postat la 13 ianuarie 2010 15 afişări

"Calea Misterelor/ Mullholland Drive", de David Lynch, s-a situat pe primul loc in topul celor mai bune zece filme ale deceniului realizat de Los Angeles Film Critics Association, care a plasat "4,3,2", productia lui Cristian Mungiu, pe locul al saptelea, relateaza screendaily.com.

Filmul "Calea Misterelor/ Mullholland Drive", care i-a oferit actritei Naomi Watts rolul ce a scos-o din anonimat si care i-a mai avut in distributie pe Laura Harring si pe Justin Theroux, a devansat alte 189 de pelicule, primind cele mai multe voturi din partea celor 41 de membri ai Los Angeles Film Critics Association (LAFCA) care au participat la acest sondaj.

In mod ironic, "Mullholland Drive" s-a situat pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune filme ale anului 2001 intocmit de LAFCA, fiind devansat de pelicula "In dormitor/ In The Bedroom", de Todd Fields.

Mai multe informatii pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/4-3-2-in-topul-celor-mai-bune-10-filme-ale-deceniului-5326383
5326383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.