24 de operatori telecom si-au unit fortele pentru a invinge App Store

Postat la 15 februarie 2010 10 afişări

24 de operatori de telefonie mobila din intreaga lume au format o alianta pentru a crea o platforma deschisa care va oferi aplicatii tuturor utilizatorilor de telefoane mobile, scopul principal al acesteia fiind de a concura cu magazinul de aplicatii pentru iPhone dezvolatat de Apple, App Store.

Miscarea este sprijinita de trei dintre cei mai importanti jucatori de pe piata, LG Electronics, Samsung si Ericsson iar Bharti Airtel, China Mobile, MTN Group, NTT DoCoMo, Orange, Orascom Telecom, Telefonica , AT&T si Vodafone sunt doar cativa dintre operatorii care participa la ea, potrivit GSM Association, scrie Yahoo News. In plus, impreuna toti acesti utilizatori au peste trei miliarde de clienti la nivel mondial, iar sansele ca alianta sa depaseasca succesul inregistrat de Apple App Store sunt foarte mari ,a mai anuntat GSMA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
operatori,
App Store
/actualitate/afaceri/24-de-operatori-telecom-si-au-unit-fortele-pentru-a-invinge-app-store-5524779
5524779
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.